Barosz + RIVER

Barosz + RIVER

Za 26/10 - Voerendaal

Cafe de Haas - Voerendaal

20:00 - 00:00


Fijne Tonen met Barosz (Heerlen) en RIVER (Eindhoven). Gratis entree!

 

"Barosz kent zijn oorsprong in het zuiden van Nederland. Ze omschrijven hun muziek als ‘alternatieve poprock, gedreven door synths’. In 2017 bracht Barosz zijn eerste EP uit. Deze werd geproduceerd door Martijn Vaassen (Parallel Sound) en gemasterd door Darius van Helfteren (Amsterdam Mastering). Red Moon is hun tweede EP en werd in maart 2021 uitgebracht. Deze EP werd geproduceerd door Ingo Jetten (Trashed Attic Audio) en gemasterd door Steve Kitch (Steve Kitch Mastering, UK).

 

Barosz bestaat uit Paul Janssen (vocals en synths), Said Ait Abbou (gitaar), Servé Kowalski (gitaar), Rob Hetterscheid (bas) en Florian Kowalski (drums). Eind 2024 zal de band een derde EP uitbrengen."

 

"R I V E R staat voor beweging en neemt je mee. Soms als een rustig, vriendelijk stroompje door velden en weilanden, en soms als een woeste, kolkende vloed die je met veel kracht en energie meesleurt naar andere oorden. R I V E R zet elke zaal in vuur en vlam met zijn energieke performance en explosieve chemie die het publiek laat dansen en meezingen.

 

Nee, R I V E R is geen doorsnee indie-rockband. Met aanstekelijk plezier en uitzonderlijk vakmanschap wordt er op het podium een ervaring neergezet die boeit van begin tot eind. R I V E R speelt met je voorstellingsvermogen en is niet bang om geheel vernieuwend te zijn. Wat R I V E R onderscheidt van andere bands is om verschillende muziekstijlen te combineren en daarmee een geheel nieuwe sound te creëren. Met diverse invloeden, variërend van psychedelisch tot stevige rock en van blues tot ska, wordt een sound gecreëerd die zowel nostalgisch als fris aanvoelt."

Terug