Fellini • Enschede

Straat:
Bolwerkstraat 2 
Postcode:
7511 GP 
Plaats:
Enschede  
Provincie:
Overijssel  
Locatie type:
Café,  
Website:
http://www.fellini.nu 
E-mail:
enschede@fellini.nu 
Facebook:
https://www.facebook.com/fellinienschede 
Fellini • Enschede 4.50/5 (90.00%) 2 votes

fellini-enschede-uitagenda

Fellini: La Dolce Vita

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdat we in een voormalige bioscoop zijn gevestigd, maar ook omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd.

In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!

Cafes in Enschede: Fellini Enschede, Bolwerkstraat 2, 7511 GP Enschede – Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Enschede.

Evenementen van Fellini • Enschede

maart – augustus 2019

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Developed by Newfish Themes