Café Bolle

Straat:
Piusplein 8 
Postcode:
5038 WL 
Plaats:
Tilburg  
Provincie:
Noord-Brabant  
Locatie type:
Café,  
Website:
http://www.cafe-bolle.nl 
E-mail:
info@cafe-bolle.nl 
Facebook:
https://www.facebook.com/cafebolle 
Café Bolle 5.00/5 (100.00%) 2 votes

cafe_bolle_tilburg_uitagenda

Café Bolle: We Love To Give You Quaranteed Bolle Quality

De eerste video-clip van Guus Meeuwis, Het Is een Nacht, werd indertijd bij Café Bolle in Tilburg opgenomen. Zo hebben er meer nationale en internale talenten in het café opgetreden en vele zullen volgen. Bolle staat bekend vanwege haar legendarische stapavonden. Deze avonden kunnen gevuld zijn met livemuziek van tot het geluid van (locale) Dj’s.

Borrel

Uitgaan in Tilburg houdt in dat je van 21.00 uur gaat borrelen. Bij Café Bolle kan je dan terecht voor je favoriete cocktail, die op originele wijze wordt bereid en geserveerd. Houd je niet zo van cocktails? Dan zal een speciaalbiertje jou wellicht meer aanspreken. Een bijpassend borrelplankje spreekt voor zich.

Eten

Overdag kan je al bij Café Bolle in Tilburg terecht voor lekkere broodjes, een tosti (met de saus die zo beroemd is) of de bijzondere uitsmijter. ‘s Avonds kan je kennis maken met de waanzinnig lekkere Barfoodplank-menu’s. Heerlijk gerechten, geserveerd op een plank. Dagelijks past de chef de menu’s aan, dus informer bij de bediening wat voor speciaals er deze dag ‘gepresenteerd’ wordt.

Feestje

Wanneer je iets te vieren hebt met familie, collega’s of met vrienden, viert Café Bolle dat graag met je mee. Informeer naar de mogelijkheden: er is vast iets wat je aanspreekt.

Arrangementen

Fimpje pakken in Tilburg? Vooraf kan je even een filmmenu kiezen bij Café Bolle. Voor een aantrekkelijk bedrag ontvang je het drie gangen filmmenu, een kaartje voor de film en kan je na afloop nog een borreltje halen in het café.

Andere arrangementen die eruitspringen bij Café Bolle: de mogelijkheid tot Kaasfondue, lekker dippen met een wijntje erbij. De Bolbeque, een mini barbecue die je ‘s winters op het verwarmd terras kan doen, maar ook op een zwoele zomer avond. De Groepsplank, de Foodplank voor meerdere personen, en tot slot de Chocoladefontein, heerlijke spekjes en vers fruit voorzien van een laagje warme chocolade.

Cafes in Tilburg: Café Bolle, Piusplein 8, 5038 WL Tilburg – Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Tilburg.

Evenementen van Café Bolle

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Developed by Newfish Themes